Miljø og CSR

Vi i Crossmark AS har helt siden starten i 1995 hatt miljø som en viktig del av vårt mål for måten vi jobber på.

Crossmark jobber kun med ISO:14001 sertifiserte leverandører som er den internasjonalt anerkjente standarden for miljøledelse. Den er utviklet av den Internasjonale Organisasjon for Standardisering (ISO) og er basert på to konsepter: kontinuerlig forbedringer og overholdelse av regelverk.

Vårt miljøarbeid har følgende prioriteter:

  1. Bruke mest mulig miljøvennlige produkter og produksjonsmetoder. Vi valgt en hovedleverandør som kan levere sublimerings teknologi med vannbasert blekk og miljømerkede tekstiler. For oss er det viktig at produksjonsteknologien produktene vi leverer alltid holder et høyt nivå og fornyes regelmessigPå den måten reduserer vi belastningen på miljøet uten at det går på bekostningen av våre produkter.
  2. Redusere ressursbruk. Vi har tilpasset vår logistikk fra å levere fra vårt eget lager til å sende alle produksjoner direkte fra produsent til butikk. Dette har redusert våre produkters Co2 avtrykk betydelig
  3. Sikre mest mulig gjenbruk. Vårt hovedprodukt Dynamic opphengsystem, gjør det mulig for våre kunder å gjenbruke kampanjeplakater. På den måten unngår å måtte kaste alle sine reklameplakater etter kun en gangs bruk.
  4. Resirkulere mest mulig av våre produkter. Alle Dynamic systemer som returneres til oss gjenbrukes dersom de er i brukbar stand. Dette reduserer betydelig behovet for å produsere nye Dynamic opphengsystemer.

Trenger du noe printet? Vi kan hjelpe deg!

© 2020 Crossmark AS | Org.nr.: 972409944 | Strømsveien 195, 0668 Oslo | Alt innhold er beskyttet av Åndsverksloven
Vilkår og betingelser | Personvernregler

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen. Les vår cookie policy.