Butikkdekor fra Crossmark AS hos Plantasjen

I tillegg til våre Dynamic boardssystemer og reklameseil i storformat, leverer vi produkter som egner seg godt til butikkdekor. Vi leverte butikkdekoren da Plantasjen åpnet to nye butikker i 2015. Plantasjen Metro og Plantasjen Haugenstua.

 

boardssystemer og reklameseil i storformat

WallArt / Selvklebende tapet produseres på rull. Fungerer som tapet, men monteres på vegg som folie. Eget lim er derfor ikke nødvendig og limsøl er ikke tema. Limet på baksiden herder ikke med det første. Er derfor forholdsvis lett å demontere. Folien skjæres greit til og hefter på de fleste flater, så lenge disse er støvfrie. Dette er en butikkdekor som enkelt og rimelig dekker stor kjedelige flater, med de motivet du selv ønsker. Ingen begrensning på farger og motiv.

PlanprintPlanprint Planprint

Print på plater (planprint)  i flere varianter er også mye brukt i forbindelse med butikkdekorering. I butikkene til Plantasjen ble det brukt 5 mm tykke plater i Akyprint.  Til butikkdekor er dette godt egnet for innkledning og tildekking av ujevne flater. I disse butikkene dekker platene til litt grover betongsøyler. Plate hjørnene ble dekket til med kantlister i børstet aluminium. Endene på hylletoppene ble også dekket til med denne platen.

2015-06-01 15.17.19 2016-02-05 13.00.47 2016-01-25 13.41.38

Motivene i reolene printet vi på 3mm tykke plater. Disse er satt opp i reolene ved hjelp av magnettape på baksiden. Dette gjør det enkelt å bytte og å flytte på, dersom innredningen skal gjøres om på et tidspunkt.

butikkdekor butikkdekor butikkdekor

Dette er noen av våre produkter som egnes godt til butikkdekor. Vet du hva du har behov for til dekorering av din butikk eller trenger du hjelp til å løse noen av dine ideer, er det bare å ta kontakt med oss. Vi kommer mer enn gjerne med innspill og gode priser.

Følg oss gjerne også gjerne på Instagram, Facebook og Google+

Trenger du inspirasjon på blomsterfronten kan du for eksempel få noen ideer her på Plantasjen sin Instagram.

 

Kommentarene er lukket