Dynamic boardssystem hos Møller Bil på Ryen

boardssystem

Dynamic boardssystem hos Møller Bil på Ryen

Det gikk fort fra beslutningen om å bruke fasaden aktivt til markedsføring var tatt, til Møller Bil på Ryen fikk oppmontert Dynamic boardssystem fra Crossmark AS.

Våre Dynamic boardssystemer har vært ibruk hos Volkswagen og Audi forhandlere i snart 20 år. Daglig leder hos Møller Bil på Ryen var godt kjent med våre opptrekkssystemer fra andre avdelinger og øynet en unik mulighet for aktiv markedføring av aktuelle kampanjer og bilmodeller ut mot et av Norges mest trafikkerte kryss. Vårt Dynamic boardssystem er meget fleksibelt og lar seg montere på de fleste vegger. Hos Møller Ryen ble systemet montert utenpå persiennene.

Vårt Dynamic boardssystem gjør det lett for Møller Bil  på Ryen og bytte kampanjeboardsene selv. Om det er ny bil eller som her, en bruktbilkampanje med gunstige renter. Les mer om Møllers Bruktbilkampanje HER.

Hvordan fungerer konseptet Dynamic boardssystem fra Crossmark AS?

Som kunde hos Crossmark AS får du låne Dynamic opptrekkssystem av oss, sålenge du bruker systemet aktivt. De fleste av våre kunder tilhører en butikkkjede som ofte får automatisk tilsendt kampanjeboards (reklameseil), i henhold til sentrale kampanjer og lanseringer. Flere av disse butikkene bestiller også kampanjeboards (reklameseil) utenom, til lokale kampanjer og tilbud. Konseptet vårt er også tilpasset enkelt kunder. Systemet låner vi ut under forutsetting av at det kjøpes flere enn 3 boards pr år. Enkelt kunder får også rabatt på boardsene i forhold til hvor mange boards de kjøper i året. Crossmark AS  skal leverer boards/reklameseil til våre Dynamic boardssystemer. Vi dekker slitedeler og besørger service, for at systemene skal fungere så lenge man er kunde. Vi holder konkurransedyktige priser på reklameseil og boards. Samtidig slipper våre kunder store investeringer ved å eventuelt måtte kjøpe egne systemer. Boardssystemet gjør det unødvendig med stiger, lift og montører, for å få kampanjeboardsen opp på veggen. Et boardsskifte gjøres på få minutter, da systemet opereres fra bakken, selv der reklameseilet skal monteres høyt på veggen.

Hvordan dette gjøres ser du her: Skifte av Dynamic boards

Kommentarene er lukket