Dynamic boardssystemer, nå også hos MENY

Dynamic boardssystemenes kostnadseffektivitet og funksjonalitet faller i smak hos flere. I våres inngikk MENY avtale om bruk av Dynamic boardssystemer på sine butikkers fasader. Etter mange butikkbesøk og befaringer av MENY’s fasader, er prosjektet godt igang. Dynamic boardssystemer er montert opp på nye MENY butikker daglig, nå på forsommeren.

Dynamic boardssystemer, MENY Snarøya

Boards systemer fra Crossmark AS

Dynamic boards system er et konsept innen siste-ledds markedsføring, der egen fasade brukes som medie. Kampanjeboards/reklameseil heises opp på veggen fra bakken like enkelt som du heiser opp et flagg i en flaggstang. Ved hjelp av en mer og mer effektiv produksjon innen printteknologien er kostnadsbildet en helt annen enn det den var for noen år siden.  Etter mange års utvikling er produksjon og materialpriser langt hyggeligere enn før. Boardskonseptet vårt tillater en hyppig utskiftning av kampanjeboards, da produksjonsprisene ved større volumer er langt hyggeligere nå enn for 5 år tilbake.

Velger du Crossmark AS som leverandør, låner du Dynamic boards systemer av oss. Du slipper derfor store systeminvesteringer ved en igangsettelse. En effektiv bruk av egen fasade ha aldri vært gunstigere å iverksette som nå.

Det er derfor ekstremt hyggelig at vårt Dynamic boards konsept også er valgt av MENY kjeden. Kampanjeboardsene for sommeren går på «Grillmat» og «Skalldyr».

MENY Vollebekk

MENY Vollebekk

MENY Røa

MENY Røa

MENY Lillestrøm

MENY Lillestrøm

 

 

 

Kommentarene er lukket