Dynamic®

Dynamic™ opptrekksystem for enkel utskifting av budskap.

Dynamic™ opptrekkssystem er konstruert for at du enkelt skal kunne bytte boardskampanjer på egen fasade, uten lift! Du betjener systemet fra bakken. Du sparer derfor tid og penger, samtidig som din fasade blir en aktiv reklameplass.

Tid er penger! Kutt kampanjekostnader!

Å montere et reklameseil rett på veggen tar mye tid. Som regel må montør med lift til for å få reklameseilet opp på veggen. Dette medfører betydelig utgifter. Ofte koster montasjen mer enn selve seilet. Ved hjelp av Dynamic™ opptrekkssystem heiser du opp kampanjeboardsen selv, på få minutter, uten andre hjelpemidler.

Reklameseil med full fleksibilitet!

Dynamic™ systemet kan tilpasses enhver fasade og monteres på alle typer flater som brukes i moderne fasader, fra glass til betong.

Kvalitet og holdbarhet av kampanjeboardsene

Dynamic™ kampanjeboards holder høy kvalitet til lav pris. En Kampanjeboards koster ikke mer enn en liten annonse i lokalavisen, men varer så mye lenger. Kampanjeboards med “Sesongmotiv” kan brukes i flere år.

Byggteknisk om opptrekkssystemet

Dynamic™ opptrekkssystem monteres enkelt og krever minimalt med inngrep på butikkens fasade. Systemet består av opptrekksskinner og braketter. Brakettene festes i veggen. Vanlige reklameseil som spennes opp gir ofte flere hull i veggen, hver gang et nytt seil skal opp.

Estetikk

Størrelsen på Dynamic ™ boardssystemet er fleksibelt slik at formatet harmoniserer med fasadens størrelse og form. Systemet spenner kampanjeboardsen stramt på veggen slik at det ser pent ut.

Enkel montering/utskifting av boardskampanjer

Når Dynamic™ opptrekkssystem først er montert på fasaden, er det lett og raskt å bytte kampanjeboards. Selve byttet foregår på bakken. Ingen klatring på høye stiger eller tak, ingen lifter og lignende må til når kampanjeboardsen byttes med et nytt.

boardskampanjer : board system

Dynamic™ boardssystemet er festet til fasaden med braketter. Kampanjeboardsen fires ned på bakken, byttes med et nytt. Systemet er bygget opp med den hensikt at Dere skal bruke systemet aktivt og at Deres kunder skal oppleve jevnlige utskiftninger av budskapene.