Fra oppheng til Dynamic opptrekkssystem

Oppheng og opptrekk er to forskjellige ting. Kan fort gjøre stor forskjell, noe Nobels Fredssenter erfarte. Deres gamle banneroppheng for reklamebannere krevde lift og montører hver gang de skulle bytte budskap. Nå gjør de det selv, fra bakken, ved hjelp av Dynamic opptrekkssystemer levert av Crossmark AS.

Dynamic opptrekk på Nobels Fredssenter

Dynamic opptrekk erstattet oppheng på Nobels Fredssenter.

Det finnes mange typer banner oppheng. Mange fungerer sikkert greit, så lenge det sitter lavt på vegg. Når reklameseil og bannere skal monteres høyt på fasaden, vil det å gå fra et oppheng til et opptrekk gjøre stor forskjell. Nobels Fredssenter hadde tillatelse til 4 fester på sin fasade. Reklamebannerene ble festet med strikk mellom opphengene. Dette var noe som krevde lift og montører hver gang de skulle skiftes bannere. Bannerne er nemlig hele 960cm høye.

Utfordringen ble å spesialtilpasse vårt Dynamic opptrekk til å kunne fungere på det eksisterende oppheng. Det å bore ekstra hull i fasaden ville kreve en større søknadsprosess. Vi gikk i tenkeboksen og kom opp med en løsning, som etter noe justeringer eller barnesykdommer underveis, nå fungerer som ønsket. Nobels Fredssenter bytter nå seilene selv fra bakken. Borte er behov for lift og montør. Disse relativt store utgiftene kan nå brukes på nye bannere i stedet og aktivitetsnivået kan holdes høyere enn tidligere.

For øyeblikket vises fredsprisutstillingen: «Den tunisiske metode». «Den tunisiske metode» gir et innblikk i hva som skjedde i Tunisia etter Den arabiske våren, og hvilken rolle Kvartetten for nasjonal dialog spilte i å få landet på rett kjøl. Hva var deres metode, og hva kan vi lære av den?

Med Dynamic opptrekk i stedet for de gamle oppheng, gikk oppheisingen av bannerne som en lek. Bannerne levner ingen tvil om hva som vises. En så god eksponering til de mange forbipasserende gir mye reklame for pengene.

Har du en fasade med stor markedsverdi? Har du et oppheng som krever mye tid og penger for å kunne bruke fasaden aktivt?

Ta kontakt med oss for et godt tilbud på Dynamic boardssystem. Opptrekkssystemet for aktiv bruk av egen fasade.

Kommentarene er lukket