Frittstående reklamebærer til sisteleddsmarkedsføring

Er fasaden lite egnet for reklameseil, bannere og fasadesystemer? En frittstående reklamebærer kan være løsningen!

Frittstående reklamebærer / Parkerings hos Plantasjen

Frittstående reklamebærer / Parkeringsboards hos Plantasjen

 

Frittstående reklamebærer

Har du ikke veggplass til våre Dynamic fasade systemer, men ønsker å markedsføre deg og dine produkter til potensielle kunder i umiddelbar nærhet? Da kan en frittstående reklamebærer være løsningen!

Plantasjen Skedsmo er en av flere butikker som bruker både Dynamic boardssystemer og frittstående parkeringsboards i sin markedsføring. Den frittstående reklamebæreren består av betong fot, tosidig stativ med klipsrammer og kampanjeplater, alt levert i en pakke. Kampanjeplatene er, i likhet med våre fasadeboards, lett å bytte ut selv. Platene produseres på 3mm Kanalplast, foldes og leveres i et stykke. Platene monteres i kraftige klips-rammer festet på den frittstående reklametavlen. Ryggen i tavlen er slett og kan folieres med et mer generelt budskap, slik at ikke reklamebæreren står tom mellom kampanjene.

20161104_081228

 

Sisteleddsmarkedsføring

Vi har en sterk tro på at sisteleddsmarkedsføring er meget effektivt for å tiltrekke kunder inn i butikk og til å stimulere kjøp. Forskning innen markedsføring viser at en stor prosentandel av kjøp ikke er planlagte. Dermed blir markedsføring gjennom hele kjøpsprossen svært avgjørende om kunden handler eller ikke. Sisteleddsmarkedsføring er en effektiv måte å påminne kunden om et kjøp når motivasjonen for å handle er høy. Motivasjonen er høyest når kunden befinner seg på eller i nærheten av butikken. Mye ressurser brukes på massekommunikasjon. Mindre på sisteleddet. Ofte er dette det mest avgjørende om kunden legger igjen penger eller ikke. Annonsering på egen fasade med Dynamic boardssystemer, eller frittstående reklamebærerer på egen parkering er en utmerket måte å kommuniserer med kundene på. Trekke de inn i butikk og å stimulere til kjøp på vei inn i butikk.

Både ens egen fasade og parkering trengs ikke å leies eller betales for. Utgiften ligger kun på markedsmateriellet. Markedsmateriell får du til fordelaktige priser hos oss.

Ta kontakt med oss for en hyggelig sisteledds prat og et uforpliktende tilbud på frittstående reklamebærere. Kontaktinformasjon finner du her!

Kommentarene er lukket