Om Crossmark

Crossmark, spesialisten innen fasadesystemer og boardskampanjer på kundens egen fasade

Crossmark AS har spesialisert seg på aktiv bruk av bedrifters egen fasade til markedsføring av bedriftenes egne produkter. Skal fasaden kunne brukes aktiv i markedføringen av en selv og ens egne produkter, må utskiftingen av budskapene være enkel og rask. Vårt Dynamic boardssystem er utviklet nettopp for dette. Hvor enkelt ser du HER!

REMA 1000 Nittedal Plantasjen Europris

Dynamic boardssystem, et system som gir fornøyde kunder

I år er det 21 år siden Crossmark AS ble etablert, og like lenge siden våre første kunder tok i bruk boards for egenreklame på egen fasade. Det er også verd å merke seg at de fleste av våre første kunder benytter Dynamic boardssystemet den dag i dag.
Det er hyggelig for oss i Crossmark AS å se at forretningsideen vi hadde stor tro på den gangen og fremdeles har, også er noe som våre kunder nyter godt av. Dette har de fått erfare gjennom bruken av vårt produkt, Dynamic™ boardssystem.

I løpet av årene som nå har gått, har vi i Crossmark AS hatt som mål å gjøre vårt ytterste for at våre kunder skal være fornøyde med våre reklameprodukter og måten vi løser forespørsler på. I forhold til de tilbakemeldinger vi har fått fra våre kunder har vi oppnådd dette. Vi vil legge oss i selene for at gamle og nye kunder fremdeles skal oppleve det samme i tiden fremover.