Reklameseil i STORFORMAT hos MAXBO Stormarked Skjetten

«MAX DAGER» hos MAXBO Stormarked Skjetten markeres godt ved hjelp av et reklameseil i MAX storformat.

MAX DAGER hos MAXBO Stormarked Skjetten

MAX DAGER hos MAXBO Stormarked Skjetten

Crossmark AS leverer reklameseil i alle formater. Reklameseil i storformat er favoritten og det som sannsynligvis du lettest legger godt merke til.

MAXBO Stormarked Skjetten kjører sin kampanje «MAX DAGER» fra onsdag til lørdag, med mange gode dagskupp. Reklameseilet i storformat på 9x12meter markerer kampanjen godt der det ruver i terrenget. Forbipasserende kan ikke unngå å legge merke til dette enorme reklameseilet.

Synes godt fra E6, der mange potensielle kunder passerer daglig.

Synes godt fra E6, der mange potensielle kunder passerer daglig.

Reklameseil i storformat produseres fortrinnsvis på Mesh. Seilene har forsterkede kanter og konfeksjoneres etter ønske. Har du en aktivitet eller en kampanje som du ønsker å markere litt ekstra, nøl ikke med å ta kontakt med oss. Crossmark AS har, gjennom snart 20 år i bransjen, opparbeidet seg god kompetanse på området. Storformat trenger ikke nødvendigvis å være over 100m2. Har du en passe stor veggplass som kanskje kan brukes til kampanjer etc. med jevne mellomrom, har vi systemer for enkel utskifting av reklameseil i storformat. Vårt såkalte Dynamic boardssystem er laget for nettopp dette. Rask og enkel utskifting av reklameseil (boards) i storformat.

Ta kontakt, så finner vi den rette løsningen for deg!

 

Kommentarene er lukket