Storformat på Løvenskiold Handel Arena 2017

I helgen 13.- 15. januar gikk årets største begivenhet for alle med tilknytning til Løvenskiold Handel av staben, Løvenskiold Handel Arena 2017. Som i tidligere år leverte vi også nå storformat print til seminaret, som ble holdt i Norges Varemesse.

Storformat på ARENA 2017

Tett PVC er et rimelig materiale med mange bruksområder. Den tette overflaten gir ordentlig «smell» i farge gjengivelsen og materialet er tett nok til at bakgrunnen ikke skinner i gjennom. Løvenskiold Handel AS, en av våre gode kunder gjennom mange år, har god erfaring med bruk av dette på de tidligere messene. De ønsket å få kledd inn store veggflater og «kuber», blant annet på sin stand. Messematerialet skulle kun brukes i forbindelse med dette arrangementet, så Tett PVC i storformat passet godt. Denne måten å bygge opp stander på er også godt kjent av Løvenskold Handel AS, da dette også er blitt benyttet i forbindelse med tidligere seminarer.

Reklameseil i storformat produseres i hovedsak på Tett PVC, Mesh og Polyester. Seilene konfeksjoneres etter ønske og tilpasses bruksområdet. Til Løvenskiold Handel Arena 2017 ble seilene konfeksjonert i hovedsak med forsterkede kanter og maljer. Trekkene rundt kubene ble enkelt festet med borrelås. Skal du ha stand på en messe, eller har du en aktivitet eller en kampanje som du ønsker å markere litt ekstra, nøl ikke med å ta kontakt med oss. Crossmark AS har, gjennom 20 år i bransjen, opparbeidet seg god kompetanse på området og levert mye materiell til ulike messer.

Storformat print er også et av de produkter våre Dynamic boards kunder tilbys til spesielt gunstige priser. Bruker du et eller flere av våre Dynamic boardssystem til aktiv bruk av egen fasader for rask og enkel utskifting av reklameseil (boards) i storformat og trenger print storformat? Ta kontakt, så finner vi den riktige løsningen for deg, til riktig pris!

Kommentarene er lukket