XXL reklame, reklameseil i storformat

Vi leverer XXL reklame og reklameseil i storformat. Har du en fasade eller annen plass som er egnet for XXL reklame, gjør som Kolberg Caspary Lautom as, velg Crossmark AS.

XXL reklame hos Kolberg Caspary Lautom as

XXL reklame hos Kolberg Caspary Lautom as

Kolberg Caspary Lautom as hadde behov for å bytte ut sin gamle XXL reklame på egen fasade. Crossmark AS har som mål å være konkurransedyktige på pris og leveringstid på XXL reklame og reklameseil i storformat. Det var derfor hyggelig og få tilslaget på dette oppdraget etter å ha gitt tilbud på seil med montering. Dette reklameseilet ble produsert på materialet Mesh, også kalt perforert PVC. Vi anbefaler dette materialet til denne type reklame. Vi har mye vær og vind. Dette reklameseilet skal sitte på veggen en stund. Det er derfor viktig at ikke vinden får tak og sliter mer enn nødvendig. Printet tåler også sollyset svært godt, så denne XXL reklamen vil holde seg pen i lengre tid.

Crossmark AS har med Dynamic boardssystemer spesialisert seg på et konsept for enkel utskifting av kampanjeboards i storformat som vi kaller det, på egen fasade. Ved hjelp av Dynamic boardssystemene skifter våre kunder ut kampanjeboards selv, på kort tid. Hvordan vår Dynamic boardssystemer fungerer, ser du ved å (klikke her). I tillegg til våre Dynamic boardssystemer og kampanjeboards, leverer vi også XXL reklame og reklameseil i storformat.

Vurderer du XXL reklame og reklameseil i storformat. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Vi hjelper deg gjerne!

 

KLIKK her, så ser du noen andre eksempler på XXL reklame og reklameseil i storformat.

Kommentarene er lukket